Izolarea la domiciliu, nu înseamnă și sedentarism

De multe ori, ne dăm seama cât de importantă este mobilitatea trupului nostru atunci când începem să avem dureri, iar prima regulă pe care ne-o recomandă medicii, pentru a preveni disconfortul la nivelul articulațiilor, este aceea de a ne menține activi. Perioada de izolare impusă de criza COVID-19 ne oferă ocazia de a redescoperi ușurința cu care ne putem menține organismul în mișcare chiar și în propria locuință. Instructorii de sport și-au mutat antrenamentele în online și oferă nenumărate soluții și idei de a transforma obiectele din locuință în echipamente pentru fitness: de exemplu, două sticle cu apă pot lua locul ganterelor, iar o cratiță poate fi transformată în stepper.

Specialiștii atrag atenția, însă, că pentru menținerea unui ritm sănătos de viață, în această perioadă, este recomandat și un aport de nutrienți, care nu doar ajută la întărirea sistemului imunitar, dar și reduc disconfortul de la nivelul articulațiilor.

Hrănește-ți articulațiile cu Movial Plus

Movial Plus este un supliment alimentar patentat de cercetătorii spanioli, care are la bază două ingrediente esențiale pentru funcționarea normală a organismului: colagenul hidrolizat de tip II și acidul hialuronic cu greutate moleculară ridicată. Cele două substanțe, împreună cu vitamina C și extractul de rodie, acționează ca un „boost” la nivelul țesuturilor, efectele fiind rapide. Iată cum!

Prin colagenul hidroxilat de tip II conținut, Movial Plus stimulează formarea de colagen natural, produs de organism, asigură aportul necesar de aminoacizi, prevenind astfel degradarea articulară.

Prin prezența acidului hialuronic cu greutate moleculară ridicată crește vâscozitatea și puterea lubrifiantă a lichidului sinovial articular, asigurând stimularea sintezei de acid hialuronic natural, produs de organism.

Asocierea cu un alt ingredient natural, precum extractul uscat de rodie, conferă proprietăți antiinflamatorii iar prin polifenolii conținuți are proprietăți antioxidante, reducând stresul oxidativ, protejând astfel degradarea articulară.

Vitamina C conținută în Movial Plus are rol puternic antioxidant și imunomodulator, fiind coenzima în procesul de transformare a procolagenului în fibra de colagen și stabilizarea acesteia, dar și de inactivare a procesului de degradare a acidului hialuronic.

Care sunt beneficiile Movial Plus?

Beneficiile dovedite clinic ale suplimentului alimentar Movial Plus sunt:

  • îmbunătățirea calității și vâscozității lichidului sinovial
  • îmbunătățirea cartilajului și a matricei articulare
  • reducerea durerilor articulare
  • creșterea mobilității

Cine poate beneficia de Movial Plus?

Movial Plus este recomandatpersoanelordin categoria de risc ridicat în dezvoltarea afecțiunilor articulare, celor cu predispoziții genetice, la menopauză, în cazurile de sedentarism, posturi incorecte ale corpului în desfășurarea activităților cotidiene, care practica sport ocazional, amator sau sport de performanță sau supliment la tratamentul medicamentos recomandat de medic, dacă avem deja instalate afecțiuni articulare, în special artroza (cu precădere, dacă trecem de vârsta de 60 de ani).

Administrarea a 1 sau 2 capsule pe zi ajută la reducerea durerilor articulare începând cu 21 de zile. Pentru menținerea efectelor benefice, se recomandă cure de 3-6 luni, pentru prevenție sau adjuvant pe o perioadă prelungită în cazul afecțiunilor cronice sau problemelor articulare acutizate.

Scroll to Top