Nutriția articulațiilor începe cu ingrediente naturale

Ce înseamnă nutriția articulațiilor?

Așa cum organismul nostru are nevoie de hrană de bună calitate, articulațiile au nevoie de nutriție corespunzătoare specifică și anume de elemente fundamentale ale structurii matricei articulare: colagen și acid hialuronic.

În condiții normale, organismul nostru secretă astfel de nutrienți care practic ajută la protecția articulațiilor prin menținerea calității și vâscozității lichidului sinovial, menținerea calității și structurii cartilajului și buna funcționalitate a articulațiilor.

Însă, pe măsură ce înaintăm în vârstă sau ne confruntăm cu factori de risc crescut privind afecțiunile articulare precum predispoziția genetică (persoane cu artroză în familie), sedentarism sau posturi corporale incorecte (multe ore petrecute pe scaun sau în picioare), perioade de imobilizare (post-operații, accidentări), episoade sportive sporadice sau sport de performanță, secreția de acid hialuronic și colagen a organismului scade.

De aceea, este important să apelăm la soluții naturale de nutrienți dedicați nutriției articulare –  să ne asigurăm că aceștia ajung acolo unde avem nevoie (nivel intra-articular) și stimulează secreția naturală a organismului.

O astfel de soluție vine de la cercetătorii spanioli care au adus într-o singură formulă, Movial Plus, principalele componente ale matricei articulare: colagenul hidrolizat de tip II și acidul hialuronic cu masă moleculară ridicată alături de antioxidanți esențiali precum vitamina C și extractul de rodie care asigură în același timp și stabilizarea și buna absorbție al primelor două componente.

Prin administrarea suplimentului alimentar Movial Plus, beneficiem de o nutriție articulară optimă, îmbunătățire a calității și vâscozității lichidului sinovial, o îmbunătățire a cartilajului și matricei articulare, observând o creștere a mobilității și reducerea durerilor articulare.

Îl putem utiliza, atât preventiv in cure de 3-6 luni, cât și ca supliment auxiliar la terapia medicamentoasă pe perioade prelungite de timp, pentru că asigură eficiența și siguranța în administrare datorită studiilor clinice.

Putem beneficia de Movial Plus dacă ne dorim protecția articulațiilor dar mai ales dacă suntem sedentari sau practicăm sport ocazional/ de performanță, avem predispoziție genetică sau afecțiuni articulare (în special artroza, după ce depășim 60 de ani).

Scroll to Top